Антитело

from АНТИТЕЛО by Foltin

/

lyrics

Јас сум Антитело
против таа болест
Јас ќе бидам злото
што ќе проструи меѓу нас
И само чиста совест
може да ме сопре
Прв да фрли камен
тој што има совест
И сите мили коски
нека ми ги здробат
Огнот ако згасне
тогаш нека горам
Сите мили коски
нека ми ги здробат
Огнот ако згасне
тогаш нека горам
Креветизам
и Хоризонтала
Креветизам
и Хоризонтала
Секогаш спружен
Никогаш простум
Креветизам
И Хоризонтала

credits

from АНТИТЕЛО, released May 24, 2012

license

all rights reserved

tags

about

Foltin Macedonia

Foltin's music is hard to define, sounds unpredictable and challenging: surreal, passionate and witty, dynamic and full of surprises, blending many genres

contact / help

Contact Foltin

Streaming and
Download help

Report this track or account

If you like Foltin, you may also like: